[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Het is alweer een jaar geleden dat ik mij er bewust van werd dat ik niet het juiste levenspad bewandelde. Ik voelde mijzelf een lange tijd energie-, en vooral levenloos. Ik had nergens echt zin in. Daar kwam nog bij dat energieloos leven het aankomen in gewicht met zich meebracht. Weer iets waar ik niet blij van werd.

Na enkele gesprekken met Tessa besefte ik dat ik mijn lot in mijn eigen handen had, hier stond ik voor die tijd niet bij stil. Ik heb dan ook de keuze gemaakt om geen slachtoffer meer te zijn, maar een winnaar! Iets waar team Morena met haar leden hard aan werkt.

Na deze eye opener maakte ik vol enthousiasme een belofte aan mijzelf. Ik wil weer sterk en vol energie door het leven te gaan. Samen met team Morena maakten we een plan. Ik heb mogen ervaren dat sporten niet alleen goed is voor je lichaam maar het geeft ook je geest vleugels.

Nu na een jaar Personal training bij Morena gevolgd te hebben, mag ik zeggen dat ik een complete “hergeboorte” heb mogen ondergaan. Niet onbelangrijk: bij Morena krijg je naast Personal training ook voedingsadviezen en coaching op maat. In overleg met mijn Personal trainer Zahir is er een bij mij passend plan gemaakt. Geen dieet maar anders en vooral gezond eten. Geen voedsel maar échte voeding. Inmiddels weet ik dat het in het leven gaat om het maken van de juiste keuzes. Ik kan je verzekeren dat ik er ontzettend blij ben met de keuze dat ik gemaakt heb om met Personal trainer Zahir een belofte aan te gaan. Wanneer ik nu een aantal dagen niet kan trainen, mis ik het! Iets wat ik een jaar geleden nooit had gedacht. Dit is een transformatie die ik iedereen gun!

Vragen aan Monique

  1. Wat heb je na een jaar Personal training bereikt?
    Door de trainingen en goede begeleiding ben ik blij, straal ik weer, durf ik te zeggen wat ik denk en ben ik zelfverzekerder.
  1. Wat is je nieuwe doel na een jaar Personal training?
    Ik heb ervoor gekozen om mijn lidmaatschap met nog een half jaar te verlengen om mijn fundament nog krachtiger te maken en nog een aantal kilo’s kwijt te raken.
  2. Wat wil je een ander mee geven?
    Een fitter, vitaler en slanker lichaam is dichterbij dan je denkt. Ik train +/- 3 uur per week. Wat ik kan, kan jij ook!

Wil jij ook jouw eigen lot bepalen en de regie over jouw leven terug pakken? Plan dan nu jouw gratis personal training try out sessie in.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment