[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]In december 2019 ben ik moeder geworden van mijn prachtige zoontje James en stond mijn leven geheel in teken van hem. Begin 2020 vond ik dat het weer tijd werd voor mijzelf en heb ik de krachtige keuze gemaakt om contact op te nemen met Morena.

Tijdens mijn zwangerschap lukte het mij niet om nog goed te sporten, ik was vooral bezig met het wondertje in mijn buik. Na mijn zwangerschap was ik erg blij met mijn zoon, maar niet met de verandering van mijn lijf. Ik voelde mij niet fit, maar had weinig motivatie om naar de sportschool te gaan. Nu ik inmiddels al maanden train ben ik tot de conclusie gekomen dat je motivatie niet nodig hebt om te gaan sporten. Het miste uiteindelijk aan helderheid en prioriteit. Mijn coach Josh heeft mij dit duidelijk in laten zien. Hij is degene die mij op koers houdt om mijn einddoel te bereiken. Door de trainingen is mijn conditie verbeterd, mijn kracht toegenomen en vooral mijn mindset om weer te sporten terug!

Vragen aan Rebecca

Waarom heb je gekozen voor Morena?

Na het bekijken van de website sprak Morena mij meteen aan. De vestiging is ook dichtbij huis, wat het qua werk makkelijk(er) maakt om te trainen.

Wat zijn je doelen op het gebied van jouw gezondheid en vitaliteit? én waarom zijn juist deze doelen belangrijk voor jou?

Mijn lijf is nog herstellende van mijn zwangerschap en mijn conditie is nog niet wat het was. Door de trainingen i.c.m. de juiste voeding, voel ik mij goed en wordt mijn conditie steeds beter. Mijn doel is om net zo vitaal te worden als voor mijn zwangerschap.

Wat zou je een ander mee willen geven?

Twijfel je over personal training? Ik raad het je 100% aan te doen! Het geeft net een extra zetje in de rug wat zo fijn is om te hebben!

Hoe is het moederschap voor jou te combineren met je werk, sport en privé leven?

Na de geboorte van mijn zoon stond mijn privéleven en het sporten on-hold. Lichamelijk was ik er niet aan toe om te sporten. Dit alles combineren vond ik lastig en mijn prioriteit was James.

Nu hij wat ouder is, hebben we meer ritme thuis waardoor er meer plek is voor andere dingen. Ik train 2x per week en spreek regelmatig af met vriendinnen. Het plannen wordt makkelijker als er meer structuur in huis is. Wat hierbij ook helpt is dat mijn partner en ik een gezamenlijke agenda hebben waar we alle afspraken in zetten zodat we goed overzicht kunnen houden.

Ik ben weer gaan werken toen James vier maanden was. Enerzijds heel fijn om mijn ‘gewone’ leven weer op te pakken, anderzijds heel spannend omdat andere mensen nu voor hem gingen zorgen. Gelukkig hebben wij een hele fijne opvang en passen opa en oma ook beide een dag op.

Wil jij net als Rebecca ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment