[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Hey! Mijn naam is Rita Koornneef, ik ben 46 jaar en woon samen met Ronald in De Lier. Samen hebben we 2 lieve kids van 14 en 16 jaar. Op dit moment werk ik in het Erasmus MC als secretarieel/administratief medewerkster op de polikliniek KNO. Personal training biedt mij structuur en regelmaat. Zo kan ik de thuissituatie, werk en sporten heel goed combineren.

Starten met personal training

Heel wat jaren geleden heb ik kennis mogen maken met Tessa en haar manier van werken. Dat sprak mij zo erg aan, haar enthousiasme en aanpak inspireerde mij. Deze aanpak zocht ik nu, jaren later weer. Na Morena Personal Training Boutique een tijdje gevolgd te hebben op social media, werd ik steeds nieuwsgieriger. Nadat ik het nodige budget bij elkaar had gespaard, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt voor een try out.  

Al een aantal jaar probeerde ik wat kilo’s af te vallen, maar ik merkte dat dit steeds minder makkelijk ging, ook vanwege een flinke rugblessure.  Tijdens de coronatijd was ik klaar met dat niks doen en besloot ik dat ik een fitter en gezonder lichaam wilde. Hierbij zocht ik een combinatie van sporten en extra hulp wat betreft voeding. Bij Morena is de combinatie tussen voeding en sport erg fijn. Alles wordt nauw en bewust in de gaten gehouden, zodat ik qua voeding niet uit de bocht vlieg. Tijdens mijn trainingen wordt er heel goed gelet op mijn techniek en uitvoering, zodat blessures worden voorkomen.

Afvallen en sterker worden

Sinds januari 2021 volg in personal training bij Morena. Door de intensieve begeleiding van personal trainer Josh ben ik al aardig wat kilo afgevallen en wordt mijn lijf steeds sterker. Er wordt door Josh heel serieus omgegaan met mijn rugblessure tijdens de trainingen en dat geeft veel vertrouwen. Mijn voeding wordt zoals eerder geschreven goed in de gaten gehouden. Er worden correcties gemaakt wanneer er iets niet voor mij werkt. Voeding is en blijft voor mij een flinke uitdaging, maar door de goede begeleiding lukt het steeds beter om hier op te letten.

Trainen geeft energie

Ik heb nu zelf ondervonden en gemerkt dat sporten écht bijdraagt aan mijn leven, omdat ik er veel energie van krijg. Het liefste ga ik tijdens de training door tot ik niet meer kan, dat geeft zo’n voldoening! Mijn doel voor de komende periode is om mijn vetpercentage te verlagen en mijn lichaam nog sterker te maken. Mijn trainingen combineren met werk en privéleven gaat mij probleemloos af. Door vaste trainingsmomenten af te spreken weet ik waar ik aan toe ben en staat niets mijn transformatie in de weg.

Ik raad echt iedereen aan om te starten met personal training bij Morena om de mooiste, sterkste en fitste versie van jezelf te ontwikkelen. De fijne begeleiding en positieve resultaten geven een boost om door te blijven gaan. Het geeft veel energie en levert mij een positieve mindset op. Ik train met veel plezier en blijf zeker doorwerken aan mijn transformatie!

Wil jij net als Rita afvallen, sterker worden en blessures achter je laten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=”Ja ik wil in goede conditie blijven! #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment