[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Je leefstijl drastisch veranderen in 1 jaar, het kan. Mijn naam is Robin, ik ben 25 jaar oud en vandaag vertel ik jullie meer over mijn leven, mijn transformatie waarbij ik 28 kilo af ben gevallen!

Transformatie tot nu toe

Door het vaststellen van een doel en dit nooit uit het oog te verliezen ben ik getransformeerd tot een positiever en vrolijker persoon. Buiten dat ik me lichamelijker letterlijk lichter voel (-28 kg), voel ik me dat geestelijk ook. Ik kan makkelijker omgaan met tegenslagen en het gaat me steeds beter af om te schakelen tussen verschillenden dialogen. Wat mij flexibeler maakt in zowel mij privéleven als mijn werk.

Waarom heb je er voor gekozen om te gaan trainen bij Morena?

Op advies van de fysio moest ik me rug sterker gaan maken. Dit wilde ik goed en professioneel aanpakken. Daarnaast had ik nog een doel voor mezelf, afvallen en een gezonde levensstijl aan nemen. Dit wilde ik doen doormiddel van personal training, maar wel bij iemand die mij dit allemaal ineen kon bieden, en waar ik een goede klik mee zou hebben. Dit klinkt heel zweverig, maar gevoel is voor mij heel belangrijk. Geen goed gevoel zou geen deal zijn voor mij. Tijdens het intakegesprek kwam ik erachter dat wat ik zocht hier mogelijk was. Buiten dat Morena aan al mijn wensen voldeed, voelde ik ook meteen een goede klik. Hierdoor wist ik dat trainen bij Morena voor mij de juiste keuze was.

Echter ben ik er wel achter gekomen tijdens de coaching dat ik ook zonder een goed gevoel acties kan (blijven) ondernemen. Een echt commitment hebben op een resultaat is veel belangrijker tijdens een transformatie, ongeacht hoe je je voelt. En dat is bij mij gebeurd.

Wat zijn je doelen op het gebied van jouw gezondheid en vitaliteit? én waarom zijn juist deze doelen belangrijk voor jou?

Mijn doelen zijn het sterker maken van mijn rug (sterker worden in het algemeen) afvallen en gezond blijven. Ik vind het belangrijk om goed voor mezelf te zorgen. Ik wil nog heel lang van het leven blijven genieten, omdat het veel te leuk is. Door mijn hernia heb ik gezien dat het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Tijdens mijn traject ben ik tussendoor ook geopereerd aan mijn hernia. Ik heb 3 maanden moeten revalideren en dus niet kunnen trainen. Ik ben sterker terug gekomen, mede door de tools van Morena.

Hoe combineer je jouw werk- en privéleven in combinatie met sporten?

Ik heb een commitment op het sporten, dus ik zoek altijd een oplossing om dit na te komen. Hiervoor moet je vaak nee zeggen tegen leuke dingen met vrienden of familie en dat is niet makkelijk. Maar als je je doel duidelijk voor ogen hebt en het traint, wordt dat steeds makkelijker.

Ik heb mijn einddoelen heel helder voor ogen en met de extra begeleiding van mijn Personal trainer, geloof ik in snellere resultaten dan wanneer ik het zelf zou doen.

Wil jij net als Robin ook een transformatie ondergaan en/of werken aan (zware)lichamelijke problemen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment