[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Hi! Mijn naam is Wendy, 37 jaar en ik ben ondernemer / eigenaar van Clinic of Skin waar ik zelf ook huidtherapeut ben.Ook leid ik met mijn Clinic of Skin Academy collega huidtherapeuten / ondernemers op in Nederland en België. Daarnaast ben ik getrouwd, moeder van een zoontje van 3 en verwachten mijn man en ik ons tweede kindje. Waarom ik in mijn al drukke bestaan ben gestart met personal training? Dat vertel ik je hier.

Healthy lifestyle

Door mijn drukke leven, is een healthy lifestyle voor mij erg belangrijk. Ik houd erg van bewegen en gezond eten, mede omdat je hier een mooiere huid van krijgt. Wat in mijn vakgebied uiteraard erg belangrijk is. 

Privé en zakelijk combineren met training

Mijn man heeft het erg druk in zijn onderneming. Daardoor komt de zorg voor ons gezin en huishouden vooral op mij neer. Dat wil zeggen dat ik alles goed moet plannen om ervoor te zorgen dat alles naast elkaar past. Dit is soms best lastig, maar gelukkig heb ik veel hulp van mijn ouders, oppas en heb ik een hulp in de huishouding. Doordat ik alles goed inplan en mijn trainingen op vaste dagen heb, is alles prima te combineren. Wanneer ik dit niet regel kan ik als druk werkende mama geen tijd voor mezelf maken en dat is juist zo belangrijk. Mijn gouden tip voor iedereen is:plannen! Hierdoor kun je werk en het drukke gezinsleven ook beter combineren.

Welke impact heeft werken aan je gezondheid op jouw leven?

Voordat ik begon met personal training, sportte ik ook al regelmatig. Maar wel wanneer het uitkwam. Dit was voordat ik moeder was, meer dan er na. Toen ik besloot om bij Morena te gaan trainen, stonden de trainingsmomenten vast en stelden we een duidelijk doel om naartoe te trainen. Dit zorgde voor een goede balans om aan mijn gezondheid te blijven werken.

Waarom trainen bij Morena?

Ik kende Tessa via via en zag dat Morena een nieuwe boutique opende. Ook zag ik op Instagram leuke work-out filmpjes die ik thuis deed en waar ik enthousiast van werd. Ik wilde een jaar nadat ik moeder werd met een personal trainer gaan trainen om meer gezondheids- en lichamelijke doelen te behalen en toen dacht ik aan Morena. Het fijne bij Morena is dat er hele goede trainingen worden gegeven, maar ook dat Tessa een goede sparringpartner is over ondernemerschap en dat wij hier wekelijks met elkaar in conversatie zitten. De afwisseling van trainingslocaties (mede door Corona) vond ik ook echt top. Na een (buiten)training voel ik mij altijd erg goed.

Wat zijn je doelen op het gebied van jouw gezondheid en vitaliteit?

Mijn doelen voor mijn zwangerschap waren: een fitter en sterker lichaam en ook een aantal kilo afvallen. Nu tijdens mn zwangerschap is het een fit lichaam behouden en gezond de zwangerschap doorkomen zodat ik straks na de bevalling ook weer sneller op niveau ben. Wanneer ik straks bevallen ben ga ik zeker door met trainen om me snel weer fit te voelen en in shape terug te komen.

Wil jij net als Wendy fit en gezond blijven tijdens de zwangerschap, zodat je na de bevalling weer snel(ler) in shape bent? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=”Ja ik wil snel ik shape komen na mijn zwangerschap! #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment