[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Mijn naam is Wilco, ik ben 34 jaar en werkzaam als zelfstandig machinebouwer. Ik ben getrouwd en samen met mijn vrouw heb ik 3 jonge kinderen. In oktober 2020 ben ik gestart met personal training bij Morena en daar heb ik al veel profijt van gehad! Hieronder kun je daar meer over lezen.  

Tijd maken voor sport

Na een aantal sessies met mijn business coach stelde hij voor om ook op lichamelijk vlak coaching te zoeken. Hij stelde mij voor aan de trainers van Morena boutique en al snel startte ik met mijn personal training traject. In mijn drukke leven als ondernemer, man en vader vergeet ik regelmatig ruimte te maken voor sport en beweging. Er is zowel privé als zakelijk altijd wel iets te doen en dan is mijn eigen gezondheid het eerste punt waar ik op inlever. Mijn eigen gezondheid meer prioriteit geven is iets wat ik het afgelopen jaar steeds meer heb geleerd. De personal trainingen zorgen ervoor dat ik fysiek in goede conditie blijf. Een goede fysieke conditie is erg waardevol en helpt om ook psychisch sterker in mijn schoenen te staan en zo privé en zakelijk meer rust te creëren.    

Waarom personal training bij Morena

De sessies met mijn personal trainer zijn volledig afgestemd op de behoefte van mij als persoon. Hierdoor kan ik optimaal trainen op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. De gesprekken tijdens de sessies en de intensiteit van de trainingen dragen daaraan bij. Daarnaast is iedere sessie anders wat sterk motiveert om door te blijven gaan en mijn grenzen te ontdekken en te verleggen.

De trainingen hebben gezorgd voor een krachttoename zoals ik nog niet eerder heb meegemaakt. We zijn begonnen met core en stabiliteit, daarna  algemene conditie en kracht, dit zorgt ervoor dat ik in het dagelijks leven erg comfortabel mijn werk kan doen, waarbij ik veel moet tillen en bewegen. Thuis deel ik de trainingsoefeningen van mijn personal trainer met mijn zoons, die vinden het erg leuk om mee te doen met de  push ups, burpees en crunches. Zo zie je maar, werken aan je eigen gezondheid dat doe je niet alleen. Door mijn enthousiasme en transformatie thuis te laten zien en delen, hoop ik een goed voorbeeld te zijn voor mijn kinderen.

Mentale coaching bij Morena

Naast het fysieke gedeelte wordt er ook veel aandacht gegeven aan het mentale gedeelte. Ik begon onwerkbare patronen bij mijzelf te herkennen en leerde deze op een praktische manier te gaan doorbreken. Per week vooruit kijken, doelen stellen en deze keer op keer bespreken. Ook al waren en zijn ze soms nog erg confronterend. Het fijnste hieraan vind ik dat ik niet altijd direct antwoord hoef te geven. Soms weet ik het op dat moment niet en kom ik er later altijd met een concreet antwoord op terug. Je wordt niet gedwongen, mijn coach zegt altijd, geen antwoord is ook een antwoord. Juist dat heeft mij heel erg geholpen. Op een later moment tijdens een ‘sit down’ met mezelf, kom ik tot inzichten waar ik tijdens latere trainingen op terug kan komen. Tijdens deze sit downs zie ik dingen die ik niet eerder zag. Puur door de vragen die de coach aan mij stelde. 

Wil jij net als Wilco in goede conditie blijven en sterker in je schoenen staan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=”Ja ik wil in goede conditie blijven! #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment