[vc_row as_padding_top=”theme-padding-top-5″][vc_column][vc_column_text]Hi! Mijn naam is Yannick, 30 jaar oud en zit midden in mijn transformatie. Vanwege ernstige gezondheidsproblemen die ik eind 2020 kreeg, ben ik veel lichaamsgewicht aangekomen. Daarnaast hielp de Corona lockdown ook niet om een gezonde(re) levensstijl te behouden. Voor mij werd het tijd om het roer om te gooien en aan mijn gezondheid te gaan werken. Hoe mij dit vergaat? Dat vertel ik je in dit verhaal.

Gezondheidsproblemen

Eind 2020 kreeg ik te maken met ernstige gezondheidsproblemen. De voorgeschreven medicatie staat bekend om zijn gewicht toenemende bijwerking, welke achteraf werden bevestigd door de weegschaal. Naast de extra 4 kilo die ik ben aangekomen tijdens de lockdown, was het de hoognodige tijd om tot actie over te gaan. 

Waarom trainen bij Morena?  

Eenmaal op de website van Morena personal training boutique beland, werd mijn nieuwsgierigheid enorm gewekt. Mijn eerste indruk was dat er niet enkel oog is voor het behalen van het gewenste doel, maar dat het gaat om een totale transformatie. Dit sprak mij erg aan en na een personal training try out sessie ben ik aan de slag gegaan met personal training. Wat erg hard nodig was, aangezien ik tijdens de rondleiding door de boutique al buiten adem was van het traplopen en flink naar adem snakte. Naast mijn slechte conditie, drukte mijn kleding mij ook dagelijks met de neus op de feiten. Het weegmoment en de nulmeting waren voor mij de échte wake-up call. Door de stelligheid en zelfverzekerdheid van mijn trainer kreeg ik een gevoel van veiligheid. In mijn opinie vergt zo’n mate van zelfverzekerdheid een goed blufvermogen of een reeks aan positieve resultaten met andere cliënten. Hoe dan ook, I was impressed and wanted to come back!

Inmiddels train ik nu vier maanden bij Morena.Ik durf oprecht te zeggen dat ik nooit eerder in staat ben geweest om fysiek zoveel uit mijzelf te halen. Ik verleg constant mijn grenzen dankzij de coaching. Begrijp mij niet verkeerd; gemakkelijk is het niet, na de training ben ik echt helemaal op. Echter, het voldane gevoel achteraf, is alle inspanning tijdens de training absoluut waard. 

Ben ik al waar ik moet zijn? Nope, cuz I’m a work in progress.

Transformatie tot nu toe

De verleiding buiten de twee sportmomenten elke week moet ik beter gaan leren te weerstaan. Toch ben ik ontzettend blij met de resultaten tot dusver. Ondertussen weet ik dat ik veel meer aankan dan ik voorheen had gedacht, hetzij fysiek (tijdens het trainen) en mentaal (de manier van omgaan met tegenslagen). Dit alles dankzij de te gekke coaching van mijn personal trainer. Zij confronteert mij niet alleen met wie ik ben, maar vooral met wie ik wens te zijn en wat ik daarvoor zal moeten. Voor mij is transformatie veel meer dan alleen afvallen en een fitter lichaam. Het gaat om het totaalplaatje van lichaam en geest. Ik ben heel blij met het proces van de afgelopen vier maanden en kan niet wachten om te zien waar ik volgend jaar sta!

Wil jij net als Yannick fysiek meer uit jezelf halen en lichamelijk en mentaal transformeren? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende Personal training try out sessie en laat ons jou verder helpen.[/vc_column_text][vc_autospa_theme_button align=”aligncenter” label=”Ja ik wil fysiek meer uit mijzelf halen! #STARTNOW” url=”/try-out-personal-training/”][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment