Voedingscoaching

Voedingscoaching

Heb je moeite met het maken van de juiste voedingskeuzes? Wil je meer balans creëren in je voedingspatroon? Onze voedingscoaches helpen jou graag bij het behalen van je doelen.

Sporten onder begeleiding van een personal trainer is een van de stappen die je kunt zetten om te werken aan een fit en vitaal lijf en leven. Naast voldoende sport en beweging is gezonde voeding heel erg belangrijk. Met de juiste voedingscoaching ga jij jouw gestelde doelen behalen. Voeding, training en de juiste mindset zijn de 3 aspecten voor jouw blijvende transformatie.

PAS08071

Voedingscoaching en afvallen

Wil je onder begeleiding van een voedingscoach afvallen? Om af te vallen moet je een calorietekort creëren, deze informatie zal wellicht niet nieuw voor je zijn. Hoe je dit calorietekort op een juiste en verantwoorde manier aanpakt, dat is waar veel mensen tegenaan lopen. Welke hoeveelheid kcal per dag voor jou van belang is en welke hoeveelheden vetten, eiwitten, koolhydraten etc. je moet eten, dat is voor iedereen anders.

Onze voedingscoach maakt samen met jou een voedingsplan die bij jou past en die bij jouw gestelde doelen aansluit. Wanneer jij de aangereikte tools van jouw voedingscoach inzet, zul je zien dat je transformatie snel begint.

Voedingscoaching en aankomen

Wil je onder begeleiding van een voedingscoach aankomen? Wij kunnen jou helpen om jouw doelstelling te behalen. Om aan te komen moet je een calorieoverschot creëren. Aankomen kan net zo lastig zijn als afvallen. Belangrijk is om jouw calorie inname geleidelijk op te hogen met de juiste verdeling in macro’s.

Aankomen kan belangrijk zijn wanneer je ondergewicht hebt, maar ook wanneer je meer spiermassa wilt aankomen en sterker wilt worden. Door voedingscoaching krijg je inzichten in wat belangrijk is tijdens jouw transformatie.

Geen dieet maar verandering van leefstijl

Onze voedingscoaching is geen dieet. Een dieet is iets tijdelijks waardoor langdurige transformatie niet wordt bereikt. Onze voedingscoaching heeft als doel jouw huidige leefstijl te veranderen. Door de coachingsessies met onze voedingscoach word je meer bewust van de voor- en nadelen van voeding en wat het voor jouw gezondheid kan doen.

Voedingscoaching bij Morena

Tijdens jouw voedingscoachingsessies kijk je samen met jouw voedingscoach naar jouw doelen. Er wordt goed gekeken naar jou als persoon en naar jouw sterktes en zwaktes. Eventuele ziektes (bijv. diabetes), voedingsvoorkeuren (vegan/vegatarisch) worden besproken en aan de hand daarvan wordt een plan opgesteld die bij jou past en voor jou haalbaar is.

Wij stellen voor jou een op maat gemaakt plan samen

Geen mens is hetzelfde en daardoor is ook geen enkel plan hetzelfde. Onze voedingscoaching is daarom 1-op-1 en op jou afgestemd en niet een standaard plan uit een boekje. Maandelijks wordt er een live moment ingepland met jouw voedingscoach om jouw voortgang en eventuele problemen te bespreken. Op deze momenten wordt jouw plan indien nodig aangepast. Buiten deze maandelijkse momenten is jouw voedingscoach altijd per mail/telefoon bereikbaar voor tussentijdse vragen.

Ja ik wil voedingscoaching!

Wil jij meer bewustwording creëren over de voeding die je consumeert en over welke voeding voor jou van groot belang is? Laat je dan helpen door middel van onze voedingscoaching. Voedingscoaching wordt in al onze trajecten aangeboden, hier zitten dus geen extra kosten aan verbonden. Wij bieden graag een totaalpakket aan, zodat jij jouw transformatie kunt bereiken. Plan vandaag nog jouw gratis personal training try out sessie in en ervaar de combinatie van voedingscoaching en personal training. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Wat goed is om te onthouden is dat wij streven naar langdurige transformatie en dus niet geloven in crash diëten met tijdelijk resultaat. Jouw inzet is daarom voor een lange periode nodig.

FOCUS EN ALLES IS MOGELIJK