Commitment leidt tot actie

Tijdens dit traject is het niet genoeg om het gewoon te ”willen”. Om langdurige en blijvende resultaat te boeken op fysiek en mentaal vlak, zullen wij met jou heldere en concrete doelstellingen bepalen. Niet zomaar een doel, maar een echt commitment! Commitment in onze conversatie bestaat uit competentie en integriteit. Commitment en integriteit drijft zaken vooruit. Zeggen wat je gaat doen en het daadwerkelijk ook doen.

Het verschil met het half jaar traject is dat wij in dit traject samen een volledig commitment neerzetten. Voor één volledig jaar houden wij jou accountable terwijl jij je eigen stok achter deur bent. Soms krijg je dingen niet voor elkaar. Veel mensen zoeken de excuses buiten zichzelf waarom bepaalde doelstellingen niet behaald zijn. Gaat het vinden en opnoemen van excuses helpen om je doel te behalen? Het antwoord is heel simpel: nee, natuurlijk niet. Met onze brutale eerlijkheid en ons commitment op jou, gaan wij de excuses omzetten in werkbare handelingen.

Het traject duurt 12 maanden. Hierbij staat alles in het teken van jouw huidige patronen doorpakken. Voor langdurige periode vast te houden en te transformeren naar de krachtige persoon die jij moet zijn voor het resultaat dat jij wilt behalen.

Kies voor verandering

Sluit je aan bij Morena

Dit krijg je bij je pakket

Kick off nulmeting

We starten met een persoonlijk gesprek waarbij we kennis maken, dieper op jouw huidige patronen ingaan en jouw doelen bespreken. Vervolgens vindt er een nulmeting plaats, zodat wij precies weten waar jij staat en een plan kunnen samenstellen die volledig afgestemd is op jouw situatie en doelen.

Milestone kalender

Samen met jouw persoonlijke trainer stel je procesdoelen op, deze worden samengevat in de Milestone kalender. Het inzichtelijk maken van de procesdoelen geeft structuur in jouw traject, jij weet precies welke stappen je moet gaan ondernemen om tot resultaat te komen.

Wekelijkse training en coaching

Jij gaat minimaal 2x per week 1-op-1 aan de slag met jouw persoonlijke trainer met een trainingsplan die afgestemd is op jouw specifieke situatie en doelen. Gebaseerd op bewezen methode en technieken. De coach zal deze momenten naast het trainen gebruiken om samen brutaal eerlijk jouw procesdoelen te evalueren.

Voedingsconsulten

Wij diëten niet, wij creëren een werkend patroon en een gezonde relatie met voeding. Daarom ga jij samen vanaf de eerste week samen met onze voedingsspecialist 1-op-1 aan de slag om brutaal eerlijk naar je eigen voedingspatroon te kijken en hierbij alle tools te ontvangen die jij nodig hebt.


Wat anderen over ons zeggen

Sebastiaan van Hamond
Sebastiaan van Hamond
8 Januari 2024
Ik train nu al ruim een half jaar bij Morena. Voor mijn werk als filmmaker til ik vaak camera's in vreemde hoeken en daardoor had ik veel last van mijn schouders. Na een paar weken trainen was dit voorbij. Inmiddels al veel meer gewicht aan het liften en drukken dan ik ooit had bedacht. En ook mijn conditie gaat hard vooruit. Zahir is als trainer heel toegankelijk, beschikt over veel kennis van het lichaam, voeding en de spieren. En als het nodig is dan is ie streng en pushed ie je net wat verder dan je had gedacht. Aanrader als je serieus aan de slag wilt.
Barry Veentjer
Barry Veentjer
28 December 2023
Sinds 3 maanden traject gestart om andere spieren te trainen dan dat ik bij mijn werk nodig heb en om van een schouderblessure af te komen. Na een aantal weken voelde mijn schouder al veel beter en mijn gehele loop/stahouding is verbeterd.
Rachel Kanhai
Rachel Kanhai
19 Oktober 2023
Altijd leuk om hier te sporten! Gezellig maar ook hard werken en goede 1 op 1 begeleiding niet alleen voor het afvallen maar ook om aan te komen! Hierin word ik goed begeleid in mijn voeding en het behalen van mijn andere doelen.
T M
T M
9 Oktober 2023
Professionele en persoonlijke begeleiding. Oog voor de persoon en de training die nodig is. Hier ben je op je gemak en leer je trainen op een verantwoorde manier die vol te houden is.
Henk Scheffer
Henk Scheffer
9 Oktober 2023
Sinds een jaar train ik bij Morena personal training bij Tessa , elke week een plezier om heen te gaan je word gestimuleerd waardoor je nog extra je best doet!
Shelika Leidelmeijer
Shelika Leidelmeijer
9 Oktober 2023
Morena is een bedrijf dat erg dicht bij mij staat! De samenwerking met deze professionele Boutique verloopt altijd soepel, met passie en motiverend. Ondanks dat ik geen cliënt ben, ben ik erg te spreken over de kwaliteit en professionaliteit van de coaches die er rondlopen en Live dagen die Morena organiseert. Je bent hier in goede handen.
Rachna Mohabeer
Rachna Mohabeer
2 September 2022
After giving it lots of thought I jumped into the wagon of personal training and never regretted it. At Morena I found the motivation I always wanted to train. My goal was to loose weight but while training at Morena I realised how physicaly strong I could become.Ive also learnt how to manage my diet.Mine was a very slow progress but I wasnt dissapointed because when I switched my mindset and started minding my diet the kilos started flying away.I still have a long way to go but I really believe in my trainer Glenn.. the sweetest fit person I know 😊 also someone who always listen to me carefully and adjust every training according to my need and capacity.An aspect which is very important to me since I never feel forced to do things. Everything comes with time and the level goes up only when Glenn feels am ready for it. I must say joining Morena was one of the best decision of my life...
Daan Kuik
Daan Kuik
18 Augustus 2022
Sinds december 2020 train ik 2x per week bij Zahir. Met zijn hulp is het me gelukt om bewuster te worden van mijn voeding en om mijn streefgewicht te behalen (16 kg afgevallen). Voor mij persoonlijk ook een belangrijke stok achter de deur om te blijven trainen en op mijn voeding te blijven letten zodat ik ook mijn gewenste gewicht behoud en lekker in mijn vel blijf zitten. Zeer tevreden en hij staat klaar waar en wanneer nodig!!
Martin Pak
Martin Pak
16 Augustus 2022
Ik was op zoek naar pofessionele begeleiding op zowel sport als voeding. Mijn doel was (en is) minder vet, meer spieren en vooral mezelf beter en energieker voelen. Uiteindelijk na wat zelf aangemodderd te hebben in de lokale gym, de stap gezet om hulp te vragen bij Morena. En dit was een ongelooflijke goede zet! Mijn trainer is Zahir, de wandelende fitness en lichaam enceclopie, en zelf een ware sporter. Een specialist pur-sang op het gebied van voeding en fitness. Hij bedenkt en maakt schemas met oefeningen die zo efficient en effectief mogelijk je persoonlijke doel nastreven. De begeleiding beperkt zich niet tot de uurtjes dat je fysiek in de fitness ruimte bent; dagelijkse controle op voeding, uitleg over oefeningen en zelfs live meekijken als je zelf oefeningen elders doet, zijn zaken die normaal zijn voor Zahir. Altijd bereikbaar, en altijd antwoord. Morena zorgt voor een persoonlijke, continue begeleiding die volledig is toegespits op het behalen van je doel. Dit kan van alles zijn, afvallen, spiergroei, sterker worden, gezonder eten, je beter voelen etc. Ondanks dat de lessen pittig zijn (je moet uiteraard wel open staan voor het behalen van je eigen doelen), ga je toch na elke les met een zeer voldaan gevoel naar huis. Vooral MOE en voldaan. Tijdens de les is er tussen de oefeningen (kort) ruimte om vragen te stellen, maar tijdens de oefeningen wordt maximaal focus verwacht en geeist. Verwacht geen té over-enthousiaste coach die elke seconde in je oor staat te schreeuwen hoe geweldig je bent. Zahir is een professionele, zeer kundig fitness coach die elke keer weer het maximale uit je haalt en daarnaast je wegwijs maakt in de wereld van de anatomie, voeding en fitness. En dit alles altijd met volledige toewijding naar de klant, gepaard met de nodige humor, die elke les weer een uitgeputte maar zeer positieve indruk op mij achterlaten. In één woord : PERFECT !
Queena Qian
Queena Qian
11 Augustus 2022
I have been enrolled in the personal training program since March 2021, my personal train has helped me enormously, not only physical strength and fitness but also mental strength, self confidence! I definitely recommend you to join this fantastic community!