Private, Exclusive, Luxury

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Den Haag? Bij Morena Personal Training ben je aan het juiste adres.

Onze personal trainer in Den Haag helpt jou bij het behalen van je doelen. Of dat nu gaat om fitter worden, meer (spier)kracht opbouwen of juist afvallen. Wij helpen jou om gezond door het leven te gaan. Al onze trainers zijn gecertificeerd.

Ben je bereid om te doen wat hiervoor nodig is? En geef je je volledige commitment om te werken aan jouw langdurige gezondheid, zowel op fysiek als mentaal vlak? Kom gerust eens vrijblijvend langs voor personal training in Den Haag. We laten je graag onze boutique zien.

In onze boutique in Den Haag train je geheel in rust en privacy met een van onze personal trainers. Jouw personal trainer helpt je om jouw doelen bijv. afvallen, sterker en fitter worden, op een verantwoorde manier te bereiken en langdurig effect te behouden.

Personal Trainer Den Haag

Wanneer je start bij Morena Personal Training in Den Haag ben je bereid om een radicale stap te zetten in je gezondheid, vitaliteit en persoonlijke leven. We laten zien dat er veel meer mogelijk is en stellen je in staat om dit op een snelle en effectieve manier te behalen.

Bij Morena is personal training, ook écht personal training. Je traint altijd 1-op-1 met een van onze personal trainers. Samen verken je de grenzen en wordt de uitdaging opgezocht. Fysiek, maar ook qua innerlijke houding. De bereidheid, commitment en mindset bepalen het resultaat. Veel mensen zien een drempel om naar de sportschool te gaan. Excuses om te verzuimen zijn vaak snel gemaakt. Bij Morena personal training Den Haag maak je geen excuses meer, maar gaan we met elkaar voor meetbaar resultaat.

Resultaat is het gevolg van actie. 70% van de mensen die starten met goede voornemens om krachtiger, vitaler en fitter te worden stoppen na 1 maand. Doorzettingsvermogen, wilskracht en discipline is vaak wat ontbreekt. Weten dat je gezonder moet gaan leven en meer moet sporten is één ding. Dit daadwerkelijk doen en resultaat zien, maakt het verschil met de mensen die 100x iets opnieuw blijven proberen en middelmatig presteren. Wacht niet langer en kies vandaag nog voor jezelf. Zet jouw gezondheid op nummer 1 en start met personal training in Den Haag.

Kies voor verandering

Sluit je aan bij Morena

Waarom trainen met een personal trainer in Den Haag?

Met jouw personal trainer in Den Haag bespreek je waar je jouw commitment op wilt zetten en welke doelen met bijbehorende resultaten je wilt behalen.
  • Tijdens je training behoudt je 100% focus op jezelf en wordt de tijd maximaal benut om jouw gewenste resultaten te verwezenlijken.

  • Je krijgt net dat extra zetje en je wordt gemotiveerd om het onderste uit de kan te halen. Iets wat vaak zonder hulp van een trainer niet lukt.

  • Je leert hoe je bepaalde oefeningen het beste kunt uitvoeren om blessures te voorkomen. Heb je al blessures? Dan helpt jouw trainer je met de juiste oefeningen verder.
  • Het gaat verder dan de training zelf, ook wordt er gewerkt aan jouw mindset en juiste leefstijl, om zo tot transformatie over te kunnen gaan.
  • Jouw personal trainer in Den Haag ondersteunt jou 100% bij het behalen van jouw doelen.

Kom vrijblijvend eens langs in onze personal training boutique in Den Haag. We geven je graag een rondleiding. Zien we je snel?

Personal coach Den Haag

Ons team in Den Haag is zeer krachtig, dynamisch en doelgericht. Persoonlijke aandacht is in ons team zeer belangrijk. Daarom werk je met een personal coach in onze locatie in Den Haag. Met onze intensieve begeleiding, die wij bieden in Den Haag, verliezen we jouw doelen niet uit het oog. Ieder mens is anders en daarmee ook een ieders lichaam. Onze trainingsplannen worden geheel voor jou op maat gemaakt. Ons team in Den Haag is bewust klein en ervaren, met onze gezamenlijke expertise bieden wij kwalitatief hoogwaardige coaching en begeleiding.

Je kan vrijblijvend in contact komen met één van onze personal fitness coaches in Den Haag. Wij gaan meekijken in jouw leven en laten jou zien waar er nog veel meer winst te behalen valt.

Wil jij ook jouw toekomst veranderen? Bij Morena ben je verzekerd van:

  • Trainingen volledig afgestemd op jouw doelen en huidige fysieke situatie
  • 1-op-1 begeleiding van een personal trainer in Den Haag
  • Voedingsadvies waarbij we kijken naar zowel je voedingspatroon als relatie met voeding
  • Lidmaatschap van een half jaar of jaar
  • Minimaal 2 keer per week trainen in boutique Den Haag
Ben jij op zoek naar personal training in Wateringen, Ypenburg, Delft of ergens anders in of rondom Den Haag? Ook daar staan we voor je klaar. Bij Morena werken we samen aan jouw transformatie voor een lang en duurzaam leven.


Wat anderen over ons zeggen

Sebastiaan van Hamond
Sebastiaan van Hamond
8 Januari 2024
Ik train nu al ruim een half jaar bij Morena. Voor mijn werk als filmmaker til ik vaak camera's in vreemde hoeken en daardoor had ik veel last van mijn schouders. Na een paar weken trainen was dit voorbij. Inmiddels al veel meer gewicht aan het liften en drukken dan ik ooit had bedacht. En ook mijn conditie gaat hard vooruit. Zahir is als trainer heel toegankelijk, beschikt over veel kennis van het lichaam, voeding en de spieren. En als het nodig is dan is ie streng en pushed ie je net wat verder dan je had gedacht. Aanrader als je serieus aan de slag wilt.
Barry Veentjer
Barry Veentjer
28 December 2023
Sinds 3 maanden traject gestart om andere spieren te trainen dan dat ik bij mijn werk nodig heb en om van een schouderblessure af te komen. Na een aantal weken voelde mijn schouder al veel beter en mijn gehele loop/stahouding is verbeterd.
Rachel Kanhai
Rachel Kanhai
19 Oktober 2023
Altijd leuk om hier te sporten! Gezellig maar ook hard werken en goede 1 op 1 begeleiding niet alleen voor het afvallen maar ook om aan te komen! Hierin word ik goed begeleid in mijn voeding en het behalen van mijn andere doelen.
T M
T M
9 Oktober 2023
Professionele en persoonlijke begeleiding. Oog voor de persoon en de training die nodig is. Hier ben je op je gemak en leer je trainen op een verantwoorde manier die vol te houden is.
Henk Scheffer
Henk Scheffer
9 Oktober 2023
Sinds een jaar train ik bij Morena personal training bij Tessa , elke week een plezier om heen te gaan je word gestimuleerd waardoor je nog extra je best doet!
Shelika Leidelmeijer
Shelika Leidelmeijer
9 Oktober 2023
Morena is een bedrijf dat erg dicht bij mij staat! De samenwerking met deze professionele Boutique verloopt altijd soepel, met passie en motiverend. Ondanks dat ik geen cliënt ben, ben ik erg te spreken over de kwaliteit en professionaliteit van de coaches die er rondlopen en Live dagen die Morena organiseert. Je bent hier in goede handen.
Rachna Mohabeer
Rachna Mohabeer
2 September 2022
After giving it lots of thought I jumped into the wagon of personal training and never regretted it. At Morena I found the motivation I always wanted to train. My goal was to loose weight but while training at Morena I realised how physicaly strong I could become.Ive also learnt how to manage my diet.Mine was a very slow progress but I wasnt dissapointed because when I switched my mindset and started minding my diet the kilos started flying away.I still have a long way to go but I really believe in my trainer Glenn.. the sweetest fit person I know 😊 also someone who always listen to me carefully and adjust every training according to my need and capacity.An aspect which is very important to me since I never feel forced to do things. Everything comes with time and the level goes up only when Glenn feels am ready for it. I must say joining Morena was one of the best decision of my life...
Daan Kuik
Daan Kuik
18 Augustus 2022
Sinds december 2020 train ik 2x per week bij Zahir. Met zijn hulp is het me gelukt om bewuster te worden van mijn voeding en om mijn streefgewicht te behalen (16 kg afgevallen). Voor mij persoonlijk ook een belangrijke stok achter de deur om te blijven trainen en op mijn voeding te blijven letten zodat ik ook mijn gewenste gewicht behoud en lekker in mijn vel blijf zitten. Zeer tevreden en hij staat klaar waar en wanneer nodig!!
Martin Pak
Martin Pak
16 Augustus 2022
Ik was op zoek naar pofessionele begeleiding op zowel sport als voeding. Mijn doel was (en is) minder vet, meer spieren en vooral mezelf beter en energieker voelen. Uiteindelijk na wat zelf aangemodderd te hebben in de lokale gym, de stap gezet om hulp te vragen bij Morena. En dit was een ongelooflijke goede zet! Mijn trainer is Zahir, de wandelende fitness en lichaam enceclopie, en zelf een ware sporter. Een specialist pur-sang op het gebied van voeding en fitness. Hij bedenkt en maakt schemas met oefeningen die zo efficient en effectief mogelijk je persoonlijke doel nastreven. De begeleiding beperkt zich niet tot de uurtjes dat je fysiek in de fitness ruimte bent; dagelijkse controle op voeding, uitleg over oefeningen en zelfs live meekijken als je zelf oefeningen elders doet, zijn zaken die normaal zijn voor Zahir. Altijd bereikbaar, en altijd antwoord. Morena zorgt voor een persoonlijke, continue begeleiding die volledig is toegespits op het behalen van je doel. Dit kan van alles zijn, afvallen, spiergroei, sterker worden, gezonder eten, je beter voelen etc. Ondanks dat de lessen pittig zijn (je moet uiteraard wel open staan voor het behalen van je eigen doelen), ga je toch na elke les met een zeer voldaan gevoel naar huis. Vooral MOE en voldaan. Tijdens de les is er tussen de oefeningen (kort) ruimte om vragen te stellen, maar tijdens de oefeningen wordt maximaal focus verwacht en geeist. Verwacht geen té over-enthousiaste coach die elke seconde in je oor staat te schreeuwen hoe geweldig je bent. Zahir is een professionele, zeer kundig fitness coach die elke keer weer het maximale uit je haalt en daarnaast je wegwijs maakt in de wereld van de anatomie, voeding en fitness. En dit alles altijd met volledige toewijding naar de klant, gepaard met de nodige humor, die elke les weer een uitgeputte maar zeer positieve indruk op mij achterlaten. In één woord : PERFECT !
Queena Qian
Queena Qian
11 Augustus 2022
I have been enrolled in the personal training program since March 2021, my personal train has helped me enormously, not only physical strength and fitness but also mental strength, self confidence! I definitely recommend you to join this fantastic community!