Morena Personal Trainers

Wij creëren resultaat met onze leden

Vraag een proefsessie aan

Team Morena - samenwerken leidt tot succes

Zahir

Vestigingsmanager Ypenburg / Personal Trainer
Zahir personal trainer

Als voedingscoach en professional op het gebied van krachttraining, help ik jouw doelstellingen zo effectief mogelijk te behalen door biomechanica te mixen met basis beweegpatronen.

Glenn

Personal Trainer / Product Leider
Glenn - Vestigingsmanager Den Haag / Personal trainer

Mijn kracht als trainer ligt op het gebied van krachttraining, blessurepreventie, spiermassa opbouwen en vetmassa verliezen. Het helpt mij als professional ontzettend, dat ik het simpelweg leuk vind om met bovenstaande onderwerpen bezig te zijn en hier onderzoek naar te doen. Daarnaast kunnen mijn people skills als: actief luisteren, het omgaan met verschillende karakters, inlevingsvermogen en oprechte interesse doorslaggevend zijn in een succesvol traject.

Tessa

Eigenaar
Tessa de Niet - Eigenaar - personal training

4 jaar geleden besloot ik om echt impact te gaan maken op de maatschappij. Niet alleen voor de mensen die bij Morena Personal Training trainen, maar veel groter dan dat. Impact geven gaat gepaard met echte aandacht, echt focus en vooral echt kunnen luisteren naar iemand. Dat is niet voor iedereen. Ons team is buitengewoon goed in wat ze doen. Onszelf blijven uitdagen, dingen doen die buiten ieders comfort zone ligt en vooral de aandacht geven die mensen verdienen. Ik daag continu het team uit om verder te kijken wat misschien wel buiten handbereik ligt op dat moment.

Great things in business are never done by one person. They are done by a team.